Tartışmayı Levent Uğur sonlandırdı

Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen ve Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek arasındaki stat kullanımı nedeniyle çıkan kriz Kestelspor Başkanı e Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur'un devreye girmesi ile çözüldü.

Tartışmayı Levent Uğur sonlandırdı
Demir Asansör Payallarspor'un Konaklıspor sahasında düzenleyeceği konser iki kulüp arasında bir anlaşmazlığa neden olmuştu. Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen, stadın konser için uygun olmadığını söylemiş ve zemine büyük zarar verileceğinden dolayı konserin iptal edilmesini istemişti. Payallarsporlu bir çok yönetici ve taraftarda Şen'e karşı çıkmıştı.

Gerilen ipleri buluşturan kişi Alanya Belediye Spor Müdürü ve Konaklıspor Kulüp Başkanı Levent Uğur oldu. Antalya Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan 3 klubün temsilcileri Uğur'un ev sahipliğinde bir araya gelerek sorunu çözdüler. 

Buluşmayla ilgili konuşan Uğur, "Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen ve Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek Bey'e davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederim. Konuşarak aralarındaki sorun ve kırgınlıkları giderdik. Hepimiz biriz, kardeşiz. Karşılıklı dialogla herşey çözüldü. Her iki tarafada göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ederim." dedi.

Demir Asansör Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek'te toplantı ile ilgili, "Levent Müdürümüze daveti için teşekkür ederim, güzel ve verimli bir toplantı yaptık. Konaklıspor yönetimi adına Kerim kardeşimizle her konuda hem fikir olduk. İki kulübün, iki beldenin kardeş olduğunda hem fikir olduk. Süleyman Kuşan transferinden kaynaklanan yanlış anlaşılmayı giderdik. Kerim kardeşimizin olgun tavrından dolayı teşekkür ederiz. Konaklıspor'a başarılar dileriz." şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83