'Tasvip etmiyoruz'

Alanyasporlular Derneği sorumlularından Osman Tunç, olaylı Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu tür olayları taraftarlar olarak bizler de tasvip etmiyoruz ancak madalyonun diğer tarafına da bakılması gerekir" dedi

'Tasvip etmiyoruz'

 Atiker Konyaspor maçının ardından çıkan olayları değerlendiren Tunç şu ifadelere yer verdi: "Konyaspor tribünlerinden maraton tribünü ve bizim bulunduğumuz kuzey kale arkası tribününe maç boyunca yoğun küfürlü tezahüratlar yapıldı. Maç sonunda Turuncu-Yeşilli taraftarlar stadı henüz terk etmemişken Ömer Ali Şahiner sahanın ortasına kadar gelerek 3'lü çektirdi ve taraftarları tahrik etti. Buna rağmen stadyumu terk eden taraftarlarımıza küfürler devam etti. Elbette kırılan otobüs camlarını bizler de tasvip etmiyoruz ancak madalyonun diğer tarafında da bakılması gerekir. Tribüne gelen binlerce insanın geçtiği yolda otobüsler olunca, edilen küfürlere tahammül edemeyen bazı taraftarlarımız sinirini bundan çıkardı. Nalçacılar Grubu üyeleri stadyuma gelmeden önce şehirdeki araçlara zarar verdi. İçeriye girmeden önce jandarmanın yanında torpil patlattı, meşale yaktı. Kapıda izdiham yaratınca da Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve diğer yöneticiler bu kapıya geldiler. Ardından jandarma komutanları ile itiş kakış kavga ettiler ve tahliye kapısını açarak taraftarları üst araması yaptırmadan içeriye aldılar. Bunların hepsi kamera görüntülerinde mevcut. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Kon TV'de önce bunları açıklasın." 

banner111
"KOLAYLIK NEDEN SAĞLANDI?"

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Biz kesinlikle kimseyi bedava maça sokmadık" diye bir açıklama yapmış. Bizde biliyoruz zaten içeriye bedava girmediğinizi. Sizleri içeri almadıklarını iddia ettiğiniz bu camia, sizin talebiniz üzerine tüm misafir tribünü biletlerini sizlere vermedi mi? Bu kadar nankör, bu kadar iftiracı olunmaz. Kendi yaptıklarının üstünü örtmek için karalama yaptılar. Bizler bu tür davranışları hak ve tasvip etmiyor. 
Bizim görüştüğümüz Hünkar Güvenlik sahibi Sami Ay, orada 4 güvenlik görevlisinin izdihamdan dolayı ezilme tehlikesi yaşadığını söylüyor. Görüntüler aynı şeyleri söylemiyor ama. Sami Ay'ın ağabeyi Oktay Ay da o gün kapıdaydı ve Konyasporlu taraftarları üst araması yaptırmadan içeriye aldı. Bunun görüntüleri de mevcut. Konya Şoförler Odası Başkanlığı'na aday olduğu için mi bu kolaylığı sağladı acaba? Önce bunları konuşsunlar, sonra bize suç atsınlar. Bizler Alanya'ya gelen her takımı en iyi şekilde ağırladık. Yenildiğimiz takımları alkışlayarak gönderdik. Bu sezon daha tek bir ceza, ihtar v.s. bir şey bile almadık. Çünkü Alanyaspor taraftarı her zaman misafirperver olmuştur. 

"DOSTLUK MESAJI VERECEĞİZ"

Buraya haftaya Akhisar Belediyespor Takımı ve taraftarları da gelecek. Bizler onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Vereceğimiz kahvaltıda dostluk mesajlarımız her zaman olduğu gibi yine sürecek. Bizler Konya halkına ve Konyaspor camiasına düşman değil, dostuz. Orası ne kadar Selçuklu'ysa, Alanya'da o kadar Selçuklu'dur. Bizler komşu memleketler olarak her zaman dost olduk, dost kalacağız. Ancak hem orada, hem de burada gazetecisinden normal halkına kadar hainler, işbirlikçiler ve kalemşörler olduğu müddetçe sıkıntılar olacak. Alanyasporlular hiç bir zaman bu sıkıntının kaynağı olmamıştır, olmayacaktır. Konyaspor maçında tribünlere gelerek Aytemiz Alanyaspor'umuza destek veren tüm Alanya halkına da teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83