Trabzon gazetelerinde Alanya maçı yorumu

Yerel gazeteler, Trabzonspor'un sahasında 2-0 kaybettiği Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Rodallega'nın kaçırdığı penaltıyı gündeme taşırken, mağlubiyet için ise 'hüsran, kaza ve kabus' yorumlarını yaptı.

Trabzon gazetelerinde Alanya maçı yorumu
Sonnokta gazetesi, "Kendi düşen ağlamaz", "Atamazsan penaltıyı başın önde terk edersin sahayı", Günebakış gazetesi, "Fantezi hüsranı", "Atamayana atarlar", Taka gazetesi, "Alanya kabusu", "Yorgun fırtına, etkili olamadığı maçı puansız tamamladı", Kuzey Ekspres gazetesi "Yol kazası", Karadeniz gazetesi ise "Kimse kimseyi kandırmasın, gücümüz bu kadar" başlıklarını kullandı.

Yerel gazeteler, Trabzonspor'un sahasında 2-0 kaybettiği Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Rodallega'nın kaçırdığı penaltıyı gündeme taşırken, mağlubiyet için ise 'hüsran, kaza ve kabus' yorumlarını yaptı. Sonnokta gazetesi, "Kendi düşen ağlamaz", "Atamazsan penaltıyı başın önde terk edersin sahayı", Günebakış gazetesi, "Fantezi hüsranı", "Atamayana atarlar", Taka gazetesi, "Alanya kabusu", "Yorgun fırtına, etkili olamadığı maçı puansız tamamladı", Kuzey Ekspres gazetesi "Yol kazası", Karadeniz gazetesi ise "Kimse kimseyi kandırmasın, gücümüz bu kadar" başlıklarını kullandı.

banner111

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83