Trabzon taraftarından çirkin davranış

Bu akşam oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor maçı için karayoluyla Alanya'ya gelen Bordo-Mavili taraftar grubu Gurbetçi Gençler, şehrin girişinde bulunan Alanya tabelasını sprey boya ile yazılar yazarak çirkin bir görüntü ortaya koydular

Trabzon taraftarından çirkin davranış
Aytemiz Alanyaspor'un sahasında yapacağı ilk Süper Lig maçı öncesi, şehre gelen misafir takım taraftarlarının bir kısmı çirkin davranışlarda bulunmaya başladı. Otobüsle şehrin girişinde durarak Alanya tabelasını sprey boyalarla boyayan Bordo-Mavili taraftar grubu Gurbetçi Gençler, maç öncesi yaptıkları bu çirkin davranışla kavga sinyalleri verdiler. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ile de büyük tepki çeken Gurbetçi Gençler, şehre gelen diğer Trabzonsporlu taraftar gruplarını da zor durumda bıraktılar. 

'ÇİRKİN'

BU sabah Alanyasporlular Taraftar Grubu tarafından sabah kahvaltısında ağırlanan Trabzonsporlu taraftar grubu Affetmezler, Gurbetçi Gençler grubu tarafından yapılan bu çirkin davranışı kınadı. Affetmezler grubu üyeleri, "Bizler Alanya'ya geldik ve Alanyasporlu taraftar kardeşlerimizle sabah kahvaltısı yaparak güzel görüntüler verdik. Ancak aynı armanın peşinde koştuğumuz Trabzonlu taraftar arkadaşlarımız böyle çirkin bir görüntü verdiler. Bu yapılanı tasvip etmiyoruz. Çok ayıp" dediler.    

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83