TRANSFERİN EN HIZLI TAKIMI OLDUK

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, birinci transfer ve tescil döneminde 21 oyuncuyu kadrosuna katıp, 12 futbolcuyla yollarını ayırarak, transferin en hızlı takımı oldu.

TRANSFERİN EN HIZLI TAKIMI OLDUK

 Futbolda 10 Haziran Cuma günü başlayan birinci transfer ve tescil dönemi dün gece sona erdi.

banner111
Transfer döneminde Süper Lig takımları 2016-2017 futbol sezonuna yönelik kadrolarını güçlendirmeye çalıştı. Süper Lig'in yeni ekibi Aytemiz Alanyaspor, 21 yeni transfere karşılık 12 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.
Başkent ekibi Gençlerbirliği ise, 40 futbolcuyla, transfer hareketliliğinin en yoğun yaşandığı ekip oldu. Tecrübeli başkan İlhan Cavcav yönetimindeki Gençlerbirliği, 26 futbolcuyu yeni sezonda takımda düşünmeyerek yollarını ayırdı. Kırmızı-siyahlılar, 14 futbolcuyu ise kadrosuna kattı.
Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta, 10 yeni isim kadroya dahil olurken, 13 futbolcuyla yollar ayrıldı. Galatasaray 8, Fenerbahçe ise 7 ismi renklerine bağladı.
Ligin transferde en sakin takımları ise Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor oldu. İstanbul ekibi, yollarını ayırdığı 4 futbolcuya karşılık, 6 yeni isimle takımını güçlendirdi. Atiker Konyaspor da 5 yeni transfer gerçekleştirirken, 6 isimle yollarını ayırmayı tercih etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83