Tuna'dan kombine desteği

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuna, 'Haydi Alanya Kombineni Al Kulübüne Sahip Çık' sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdi. İlk etapta 50 adet kombine alan Tuna, Kurban Bayramı'na kadar Alanyaspor Passolig Kartı alan öğrenci ve kadınların kart ücretlerini de üstlenecek.

Tuna'dan kombine desteği
ALTSO Başkan Adayı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuna, Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi. Yeni sezon için Alanyaspor'a başarılar dileyen Tuna, herzaman Alanyaspor'un yanında olduğunu söyledi. Şehrin marka değerini artıran Alanyaspor'a destek vermeye devam edeceklerini belirten Tuna, "Aldığımız 50 adet kombine sadece gençlere verilecek. Bu uygulama sayesinde hem gençlerin sosyal imkanlardan faydalanması, kötü alışkanlıklardan uzak durması için onları spora teşvik etmiş olacağız, hem de Alanyasporumuzu destekleyeceğiz" dedi.

BAYRAMA KADAR KARTLAR TUNA'DAN

Kampanyaya ilk etapta 50 kombine ile destek veren ancak kombine sayısını gelecek senelerde 500 adete kadar çıkarmak istediğini belirten Tuna, "Burada sadece sezonluk kombine almadık. Ayrıca Başkan Çavuşoğlu ile konuşarak Kurban Bayramı'na kadar Alanyaspor'dan Passolig alan her öğrenci ve kadın sporseverlerin de kart paralarını karşılayacağımı söyledim. Alanyalı işadamı ve siyasileri Alanyasporumuza destek vermek için kampanyaya çağırıyorum" diye konuştu.

ÇAVUĞOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

ALTSO Başkan Adayı Tuna’nın projesinden ve desteğinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Hasan Çavuşoğlu ise şöyle dedi: Alanyaspor’a destek olan her projenin yanındayız. Bu kulüpte siyaset konuşulmaz. Hatta bazı arkadaşların siyasi görüşünü dahi bilmem. Bizim burada birleştirici gücümüz Alanyaspordur. Alanya’da yaşayıp burada para kazanıp Alanyaspor’un daha Süper Lig'de olduğunu bilmeyenler var. İşadamlarımıza da buradan çağrıda bulunuyorum. Alanyasporumuza destek verin.”

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83