Türel'den Alanyaspor'a yeni söz

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu ve Başkan Yardımcısı Enver Vural, Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Koordinatörü Necati Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile Antalyaspor’un yeni tesislerini ziyaret etti.

Türel'den Alanyaspor'a yeni söz

 Başkan Çavuşoğlu, Asbaşkan Paşaoğlu ve Başkan Yardımcısı Vural Antalya'daki ilk ziyaretini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e gerçekleştirdi. Başkan Türel, Antalyaspor için yapılan kulüp tesislerinin aynısını Aytemiz Alanyaspor için de yapacaklarını ve çalışmaların sürdürdüğünü söyledi. Türel ayrıca turuncu yeşilli kulübe yeni bir takım otobüsü hibe edeceklerini kaydetti. Başkan Çavuşoğlu ise ziyaretin anısına Türel'e üzerinde ismi yazan 07 numaralı Aytemiz Alanyaspor forması hediye etti.

banner111
Turuncu yeşilli yönetimin ziyaret turu Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Koordinatörü Necati Yıldırım ile devam etti. Başkan Çavuşoğlu burada da Yıldırım'a üzerinde ismi yazan 07 numaralı turuncu yeşilli takımın formasını hediye etti. Çavuşoğlu, Paşaoğlu ve Vural, ziyaretin ardından ASAT Spor Koordinatörü Yıldırım ile birlikte Antalyaspor'un yeni tesislerini inceledi. Başkan Çavuşoğlu, tesislerin Avrupa standartlarında olduğu ve aynı tesisin Alanya'ya da kazandırılacağını dile getirdi.
Aytemiz Alanyaspor yönetiminin son durağı ise Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya oldu. Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Uzunkaya'ya 'hayırlı olsun' diyen başkan Çavuşoğlu, üzerinde ismi yazan 55 numaralı forma hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83