Türel'e Payallarspor forması

Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek bugün temel atma töreni için Alanya'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e Payallarspor forması hediye etti.

Türel'e Payallarspor forması
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün Alanya'ya geldi. Büyükşehir Belediyesi Alanya Sosyal ve Kültürel Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı. Burada Alanya'ya seslenen Türel, önemli müjdelerin de habercisi oldu. 

Başkan Türel daha sonra Gökbel Yaylası'na geçti. Türel'e; Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin gibi isimler eşlik etti. 

Bir çok vatandaş Başkan Türel'le burada konuşma imkanı bulurken, Türel'in ziyaretçileri arasında Demir Asansör Payallaspor Başkanı İsmail Şimşek ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Özkan'da vardı. Şimşek ve Özkan, Başkan Türel'e arkasında Menderes Türel yazan 7 numaralı Payallaspor forması ve atkısı hediye ettiler. Nazik hediyeler için Başkan Türel, Şimşek ve Özkan'a teşekkür etti. Başkan Şimşek, Türel'e Payallaspor'un hedeflerini anlattı ve destek istedi. Türel'de Payallaspor'a başarılar diledi. 

Ziyaretle ilgili görüşlerini dile getiren Demir Asansör Payallaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, "Bugün günlerden yine Demir Asansör Payallaspor ve misafirimiz Menderes Türel'di. Konu malum Payallaspor'un geleceği. İsmail Şimşek Başkanımla gittik gerekli görüşmeleri yaptık. Sağolsun Menderes Türel Başkanımız, Hüseyin Güney Başkanımız, İlyas Şirin Müdürümüz bize çok destek verdiler. Güzel haberler aldık, Allah razı olsun." dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83