Türkiye'de bir ilk Alanyaspor tribününde olacak

Alanyaspor tribünleri Türk spor tarihinde bir ilke ev sahipliği yapacak

Türkiye'de bir ilk Alanyaspor tribününde olacak
Aytemiz Alanyaspor tribünleri artık daha renkli olacak. Alanya'da yaşayan yerleşik yabancılar Alanyaspor için bir taraftar grubu kurmak için kolları sıvadılar. 

Çalışmaları yürüten Katrina Jacopsen ve Reidun Isebakke bugün Alanyaspor Şimşekler Lideri Fatih Aslan'ı ziyaret ettiler. Aslan'a projelerinden bahseden ikili yeni bir oluşum içerisinde olduklarını söylediler. 

Yeni sezonda Norveç, İsveç, Danimarka gibi ülke vatandaşlarını tek çatı altında toplayarak Güney Kale arkasında bir grup oluşturmak istediklerini söylediler. Alanya'da yaşayan yerleşik yabancıların Alanyaspor için elinden geleni yaptığını belirten Jacopsen ve Isebakke, "Alanyasporumuza daha fazla nasıl destek oluruz diye düşünüyoruz. Bunun için Fatih Aslan'dan yardım istiyoruz." dediler.

Fatih Aslan'da ziyaretlerinde ötürü kendilerine teşkkür etti ve, "Bizden talepleri stadyuma giderken kendilerine ait otobüs ve bizim taraftar grubumuzla konvoy halinde maçlara gitmek istediklerini, Pankart konusunda deplasmanlara da gelmek istediklerini dile getirdiler. Elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83