Türkiye'nin Ajax'ı Alanyaspor

Türkiye'nin Ajax'ı Alanyaspor
Ucuz futbolcular alıp, önemli gelirler elde etmesi ile bilinen Hollanda ekibi Ajax olma yolunda ilerleyen Alanyaspor, yine transfer döneminin en çok konuşulan takımı.

Geçtiğimiz yıllarda Merih Demiral, Emre Akbaba ve Vagner Love gibi isimlerden 15 milyon euro gelir elde eden Aytemiz Alanyaspor, bu transfer döneminde de Süper Lig devlerinin rotası oldu. Teknik direktör Erol Bulut'u Fenerbahçe'ye gönderen Akdeniz ekibinde oynayan tam 7 futbolcu için 3 Büyükler arasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor...

İstanbul ekipleri gözlerini yine Alanyasporlu futbolculara dikti. Transferde başarılı işler yapan ve geçtiğimiz yıllarda Merih Demiral'ı 8 milyon Euro'ya Sassuolo'ya, Emre Akbaba'yı 4 milyon Euro'ya Galatasaray'a, Vagner Love'ı 3 milyon Euro'ya Beşiktaş'a, Villafanez'i de 1.6 milyon Euro'ya Morelia'ya satan Akdeniz ekibi, N'Sakala ve Welinton'u Beşiktaş'a verirken, Bakasetas ve Caulker için de Fenerbahçe sıraya girmiş durumda. Hocası Erol Bulut'u da Fenerbahçe'ye gönderen Alanyaspor'da sözleşmeleri biten Papiss Cisse ve Junior Fernandes'in de üç büyüklerden bir takıma imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DEĞERİNİ YEDİYE KATLADI

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin istediği Bakasetas için 5 milyon Euro olan serbest kalma bedelini talep eden Alanyaspor'da oyuncuya Lazio da talip. Geçtiğimiz sezonun başında 700 bin Euro'ya transfer edilen Yunan futbolcu, satılması durumunda 12 ayda yaklaşık 7 kat kazandırmış olacak. Beşiktaş ile adı anılan Onur Bulut'u bedavaya alan Alanya transferin diğer gözde isimleri; Papis Cisse, Juanfran, Marafona, Baiano, Caulker gibi isimleri kadrosuna bedelsiz katmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83