Türkiye Şampiyonu ÖHEP’ten çıktı

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük U14 (Epe) Açık Turnuvasında ÖHEP Okulları öğrencilerinden Yağmur SÖNMÜŞ tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı turnuvada okulun bir diğer öğrencisi Damlanur Sönmüş ise Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Şampiyonu ÖHEP’ten çıktı

Trabzon’da düzenlenen şampiyonada kendi yaş kategorisinde rakiplerini geride bırakan ÖHEP’li öğrenci sergilediği performansı ile şampiyonluğu elde etti. Türkiye Şampiyonu Yağmur Sönmüş’ün hem rakibi hem de kardeşi olan Damlanur Sönmüş ise Türkiye ikincisi oldu.

Sönmüş kardeşler 6 yıl önce başladıkları eskrim sporu ile elde ettiği başarılarla uzun yıllardır dikkat çekiyorlar. Kızlarının başarıları karşısında çok mutlu olduğunu belirten anne Havva Sönmüş, “Eskrim Damlanur ve Yağmur’un çocukluk yıllarından beri ilgi duydukları bir spor. Uzun yıllardır da büyük bir emek verip disiplin ile çalışıyorlar. Bu yüzden çok yoğun bir çalışma programları var. İki kızım da bir çok derece aldı ama Türkiye Şampiyonluğu hep hedefimizdi. Hayatımda izlediğim en keyifli maçtı ve bir kızım Türkiye Şampiyonu bir kızım da Türkiye ikincisi oldu. Onlarla gurur duyuyorum. Bu süreçte destekleri ile hep yanımızda olan ÖHEP Okulları idarecilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim” dedi.

“EĞİTİMİN SPORLA DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK”

banner111

ÖHEP Okulları Ortaokul ve Lise Müdürü Kenan Saygı ise öğrencilerinin elde ettikleri büyük başarı ile ilgili olarak ” Öğrencilerimiz bizlere yine büyük bir gurur yaşattılar. Öğrencilerimizin elde ettiği başarı ile eğitimin spor ile desteklenmesi gerektiğini bir kez daha ispatlamış olduk. Öğrencilerimizi ve ailemizi bu başarıdan dolayı kutlarım. ÖHEP Okulları olarak her zaman öğrencilerimizin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83