Uğur'lu Kestelspor isim değiştirdi

Uğur'lu Kestelspor isim değiştirdi
Alanyaspor’un ardından spor dünyasında kulüp adına büyük bir başarı elde ederek 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Kestelspor’da olağan genel kurul yapıldı. Başkan Levent Uğur kongrede kan tazelerken kulübün adı “Alanya Kestelspor” olarak değiştirildi.

Kestelspor olağan genel kurulu Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongre Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi Meclis üyeleri, Kestelspor Yönetimi ve üyeleri, taraftar kulüplerinin temsilcileri ve Kestelspor’a gönül vermiş vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.


“BAŞKAN YÜCEL’İN DESTEKLERİNİ HER ZAMAN HİSSETTİK”

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini, Başkan Yücel’in her daim yanlarında olduğunu belirtti. Başkan Yücel’in kulüp sporcularına her maç öncesi desteğini gösterdiğini ifade eden Uğur, “Başkanımızla elele vererek Kestelspor’umuzu başarıdan başarıya taşıdığımıza inanıyorum. 3. Lig’de de vereceğimiz mücadele ile bu başarıları sürdürmek en büyük arzumuz. Alanyaspor ile birlikte şehrimizi sporda en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.


“KESTELSPOR İKİNCİ BİR GURUR KAYNAĞI OLDU”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Alanyaspor’umuzun ardından Kestelspor’umuz da büyük bir başarı elde ederek Alanya’nın ve tüm Alanyalıların göğsünü kabarttı, spor camiasında ikinci bir gurur kaynağı oldu. Bu başarının elde edilmesinde yöneticisinden taraftarına, futbolcusundan stat görevlisine kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kongrenin tüm spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


KESTELSPOR KULÜBÜNÜN İSMİ DEĞİŞTİ

Konuşmaların ardından kongreye geçildi. Divan kurulu üyeleri kongreye taşınan tüzük değişikliği önerilerini katılımcılara aktardı. Yapılan bir tüzük değişikliği önerisi ile Kestelspor Kulübü’nün ismi değiştirilerek Alanya Kestelspor Kulübü oldu. Değişiklik gerekliliğine ilişkin Kulüp Başkanı Levent Uğur, “Bilindiği gibi Kestelspor denildiği zaman bazen Bursa Kestelspor da akıllara gelebiliyordu, bu karışıklığı önlemek adına kulübümüzün isminin değiştirilmesi gerektiğini düşündük ve başına ‘Alanya’ eklenmesini doğru bulduk” dedi.

İŞTE ALANYA KESTELSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

Mevcut Başkan Levent Uğur’un tek liste olarak girdiği seçimin ardından yeni yönetimde Levent Uğur ile birlikte şu isimler yer aldı; Hasan Erdoğan, Adem Çalış, Adem Tunç, Ahmet Gül, Ali Akkaya, Ali Kızıltaş, Bülent Filiz, Emrullah Çakal, Ertuğrul Şaroğlu, Gökhan Gökçe, Hakan Dizdaroğlu, Hasan Uygur, Hilmi Yılmaz, İdriz Bayındır, İlhan Direkçi, Kadri Kükürt, Kerim Özen, Kerim Coşkun, Mehmet Korkmaz, Mehmet Mısıroğlu, Mustafa Boz, Mutlu Türkyılmaz, Nevzat Özdemir, Nuri İmamoğlu, Oğuzhan Şahin, Turgut Alper, Vahit Sabur, Veli Boz.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83