Vagner Love yeniden zirveye ortak oldu

Avrupa'nın en iyi 10 liginde forma giyen brazilyalı futbolcular arasında Aytemiz Alanyasporlu Vagner Love zirveye ortak oldu.

Vagner Love yeniden zirveye ortak oldu
Geçtiğimiz yıl attığı 23 golle Süper Lig'in gol kralı olan ve Avrupa'nın en iyi 10 liginde en çok gol atan Brezilyalı futbolcu olan Vagner Love, bu yılda zirveye ortak oldu. 

Forma giydiği 7 maçta 7 gol atan ve maç başına 1.00 ortalamasını yakalayan Aytemiz Alanyasprlu yıldız; Neymar, Gabriel Jesus, Roberto Firminho, Philippe Coutinho, Paulinho ve Vitinho gibi yıldızları geride bıraktı. 

Avrupa'nın en iyi 10 liginde forma giyen Brazilyalı futbolcular göz önüne alındığında Benfica forması giyen ve 8 maçta 9 gol atan Jonas'ın ardından Vagner Love 7 golle ikinci sırada yer aldı. Vagner Love'ı 6 golle 222 milyona transfer olarak rekor kıran Neymar, 4 golle Bordeaux'un forveti Malcom, yine 4 golle Manchester City'nin yıldızı Gabriel Jesus takip etti.

Son Gençlerbirliği maçında attığı harika golle otoritelerden tam not alan Vagner Love, bu sezonda Avrupa'da adından sıkça söz ettireceğe benziyor.  

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83