Velilerden Erken'e teşekkür

Alanya Belediyespor yaz spor okulu öğrencileri sertifikalarını aldı

Velilerden Erken'e teşekkür
5-15 yaş arası çocukların katıldığı Yaz Spor Okulları bu yıl 375 çocuğun enerjisi ve başarısıyla tamamlandı. Veliler, Kulüp Başkanı Erken’e teşekkür etti. Çocuklar, Başkan Yücel’in elinden sertifika alma mutluluğu yaşadı

Alanya Belediyespor’un 5-15 yaş arası çocuklar için düzenlediği Yaz Spor Okulları başarıyla tamamlandı. Bu yıl 375 çocuğun kaydolduğu Yaz Spor Okulları’nda eğitimlerini tamamlayan çocuklara sertifikaları yapılan törenle verildi.
Alanya Belediyespor Kulübü’nün, çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’ı bu yıl da çocukları haftanın her günü spor ile buluşturdu. 
Yaklaşık iki ay boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde ücretsiz servis imkanı sağlandı. 

VELİLER MEMNUN 
Çocuklarını gönül rahatlığı içinde Yaz Spor Okulları’na gönderdiklerini belirten veliler, ”Çocuklarımızın böylesine kaliteli bir eğitime  ücretsiz olarak  ulaşabilmesini sağlayan  Alanya Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken’e ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.” dediler.
 
YÜCEL SERTİFİKA VERDİ
Dün yapılan sertifika törenine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem kurslarını tamamlayan çocukların sertifikalarını verdi hem de törene katılan velilerle sohbet etme imkanı buldu. 
Yücel, her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Spor Okulu’nu tamamlayan sporculara, yaz boyunca tüm gayretlerini ortaya koyan antrenörlere ve Alanya Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken’e teşekkür etti.  Çocuklar Yücel’in elinden sertifika alma mutluluğunu yaşadılar. 

HEM SPOR HEM EĞİTİM”
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, sertifikalarını alan tüm sporculara başarılar dileyerek, “Bizim burada ki amacımız sadece spor değil, gençlerimize manevi değerlerimizi, medeniyet değerlerimizi de öğretmek. Hem sporcu olmayı hem de ahlaklı sporcu olmayı öğretmek önceliğimiz. Uzman hocalarımız bu yönde de eğitim veriyorlar. Çocuklarımızın beslenmelerine kadar hocalarımız yakından ilgileniyorlar.” dedi. 

“FUTBOLUN TEMEL EĞİTİMLERİNİ VERİYORUZ”
Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklara futbolun temel eğitimlerini verdiklerini kaydeden Erken, “Buradaki yetenekli gençlerimize altyapı eğitimi vererek amatör takımlara kaynak sağlıyoruz. Burada ki amaç futbolun altyapısını beslemek. 
Alanya’da ki futbolumuzun gelişmesini sağlamak. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp, Türk futboluna ahlaklı sporcu, kaliteli futbolcular kazandırmaya çalışacağız. Kulübümüz çalışmalarında her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, antrenörlerimize ve çocuklarını Yaz Spor Okulları’na göndererek çocukların gelişimlerine katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederim.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83