'Voleybolda Alanya rüzgarı esecek'

Tarihinde ilk kez 2. Lig 1. Grup’ta profesyonel bir takımla mücadele edecek olan Alanya Belediyespor sezonun ilk maçını Pazar Günü Atatürk Spor Salonu’nda Bursa Voleybol Takımı ile yapacak.

'Voleybolda Alanya rüzgarı esecek'

 İddialı bir kadro oluşturup hedefini 1. Lig olarak belirleyen Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu sezon büyük başarılara imza atmayı amaçlıyor.

banner111
Tüm sporseverleri Pazar Günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak sezonun ilk karşılaşmasına davet eden Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, ”Pazar Günü grubun en iddialı iki takımı Alanya’da karşı karşıya gelecek. Tarihimizde ilk kez profesyonel erkek voleybol takımı oluşturduk. Takımımızın başında tecrübeli Antrenör Serdar Esen var. Gruptan çıkıp Ocak ayında oynanacak finallere yükselmek istiyoruz. Sporun şehirlerin tanıtımına yaptığı katkıyı dikkate alarak profesyonel bir takımla 1. Lig mücadelesi vereceğiz.”

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Sedar Esen, zorlu bir grupta mücadele edeceklerini söyleyerek, “Takımıma güveniyorum. Hedefimiz sezonu şampiyon olarak kapatıp 1. Lig’e yükselmek. Pazar Günü Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak maça tüm sporseverleri bekliyoruz.”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83