'YEDİĞİMİZ 6 GOL DE DURAN TOPDAN'

Deplasmanda Altınordu’ya 3-1 mağlup olan Alanyaspor’un teknik direktörü Erhan Altın, maç sonu yaptığı açıklamada, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

'YEDİĞİMİZ 6 GOL DE DURAN TOPDAN'

 “Bu bizim kaderimiz herhalde” diyen Altın, “Duran toplar bizim kaderimizi belirliyor. 6 gol yedik hemen hemen hepsi duran toptan. Çok çalışıyoruz ama üstesinden gelemiyoruz. Herhalde konsantrasyon eksikliği bizi bu duruma düşürdü. Oyun disiplininden kopmadan oynamalıyız. Altınordu’yu kutluyorum. İstediler, aldılar” dedi.

banner111
"GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ ZAMAN HER TAKIMI YENEBİLİRİZ"

Alanyaspor karşısında bu yıl ilk galibiyeti alan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Geçen sene alıştığımız galibiyetler bu sene geç başladı” dedi. 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eroğlu, "İzmir’e dönmemiz ve zeminin güzel olması gerçekten bize avantaj sağladı. Maç iki takım için de çok zordu. Bu maçı kazanmak için motivasyon ve taktiksel anlamda iyi çalıştık. Havanın sıcak olması temponun artmasını engelledi. Rakibin ön bölgede çok yetenekli ayakları var, onları engellemeye çalıştık. Üçüncü golü bulduktan sonra da pozisyonlarımız vardı. Dört haftadır elde edilemeyen galibiyetten dolayı mecburen geriye yaslandık” şeklinde konuştu.
Aldıkları bu galibiyetten yansıyan moralin oynayacakları maçlara iyi yönde etki edeceğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Çarşamba günü bir kupa maçımız var, bunu da geçmek istiyoruz. Lig çok zor, her takım her takımı yenebiliyor ama biz güçlü olduğumuz zaman her takımı yenebiliriz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83