Yücel'den bisikletli start

Alanya'da ilk kez düzenlenen Cartier Tour 1. Yol Bisikleti Yarışı saat 09:00'da Halk bisiklet sürüşü ile başladı.

Yücel'den bisikletli start
Alanya Belediyesi ve CartierTour 1. Yol Bisikleti Yarışı 136 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Yarışlar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol ve vatandaşların bisiklet sürüşü ile başladı.
BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARLA BİSİKLET SÜRDÜ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve vatandaşlar bisiklet sürerek başladı.  Atatürk Anıtı önünde start alan halk bisiklet sürüşü,Çimen Otel Önünden dönüş ve İskele yolundan Anıt önünde sonlandı.
Alanya Belediyesi ve CartierTour 1.Yol Bisikleti Yarışı'nın startını,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı birlikte verdi. 100’ü yabancı 136 sporcunun pedal çevirdiği yarış, Anıt önünde başlayıp Grand Kaptan dönüş ile Anıt önünde sonlandı.
KÜRSÜDEKİ ÜÇLÜ
Büyük Kadınlarda birinci Ukrayna National takımındanAnnaNahirna, ikinci aynı takımdan ViktoriaAliesieieva, ve üçüncü Kazakistan Astana Women takımından NatalyaSafutfdinova oldu. Genç kadınlarda Sakarya takımından Şuranur Topçu birinci, Dilara Gül ve Yasemin Can üçüncü oldu. Büyük Erkeklerde Korku Şeker takımından Batuhan Özgür birinci, Astana Track takımından Sultan Murat Mirazliyev ikinci ve Astana Track takımından AsszlkhanTurar üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise Astana Junior takımından İvan Zitsev birinci, GobanAzen ikinci ve İagonShtein üçüncü oldu.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kıran kırana gerçekleşen yarışın ardından dereceye giren sporculara ödüllerini; Türkiye Bisiklet Federasyonu BaşkanıErol Küçükbakırcı, TBF Asbaşkanı Tevfik Erdoğdu, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Kırmızı, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83