Yücel'den Konaklıspor'a tam destek

Konaklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Şerbetçioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Yücel'den Konaklıspor'a tam destek
Konaklıspor Kulübü’nün çalışmaları ile ilgili fikir alış-verişinde bulunulan  görüşmede Başkan Yücel, bu sezon Konaklıspor’a tam destek vereceklerini söyledi.

Yücel, ”Konaklıspor’a bugüne kadar destek olduk ancak bundan sonra daha çok destek olacağız. Konaklıspor’un da bu sezon Payallar ve Kestelspor kadar iddialı olacağını düşünüyorum. Bu sezon Konaklıspor’un Bal Ligi'ne çıkacağına olan inancım tam. Başarı için her zaman arkanızdayım.” dedi.

Konaklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Şerbetçioğlu ise Süper Amatör Lig’de bu sene üç takımın yer alacağını ve lig’in çok heyecanlı yaşanacağını belirterek, “Konaklıspor bugüne kadar hep orta sıralarda mütevazi bir takım olarak mücadele etti. Bu yıl hedeflerimizi yükseklere taşıdık. Konaklıspor bu sezon çok can yakacak. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz.“ diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel belediye olarak, Konaklıspor Kulüp Başkanı ve yöneticilerine Konaklı Stadyumunda tadilat çalışması yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83