Yücel, milli boksörü tebrik etti

Kick Boks Milli Boksörü H. Orhan Kurt, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, milli sporcu Kurt’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yücel, milli boksörü tebrik etti

 

banner111
2016 yılı içinde Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda 1., Türkiye Şampiyonası’nda 1. ve Dünya Şampiyonası’nda 2.olan H. Orhan Kurt ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. 2016 yılı içinde ringe çıktığı tüm şampiyonalardan derece ile dönen Orhan Kurt, desteklerinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür etti. 

GENÇLERİMİZ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ
Aynı zamanda milli sporcu da olan Orhan Kurt’un madalyalarını inceleyen Başkan Yücel, “Spora olan desteğimiz devam edecek.” dedi. Milli boksörü tebrik eden Başkan Yücel, ‘’Orhan Kurt kardeşimiz genç yaşta Türkiye’mizi ve Alanya’mızı yurt dışında en iyi şekilde temsil etti. Özellikle gençlerimizi spora teşvik etmek için Alanya Belediyesi olarak bir çok spor dalında hizmet veriyoruz. Genç sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83