Yücel: Spora desteğe devam

Türkiye Tekwondo Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Büyükler Türkiye Tekwondo Şampiyonası’nın açılış seremonisi gerçekleşti.

Yücel: Spora desteğe devam

 Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisine; Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve federasyon yetkilileri katıldı.

banner111
BAŞKAN YÜCEL, “SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; sporun her türlüsüne destek verdiklerini kaydetti. Dünyanın en güzel yerinde etkinliklere güzel imkanlar sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Yücel, daha iyi olanak ve imkanlarla çalışmak için elimizden geleni yapıyoruz. Turizm kenti olmamız dolaysıyla da bu tarz etkinlikler alternatif turizmimize katkı sağlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür eder, sporculara başarılar dilerim.” dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "SPORCULAR, BARIŞ VE HUZUR ELÇİLERİDİR"

Sporculara başarı dilekleri ile sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 1600 sporcuyu Alanya’mızda ağırlıyoruz. Sporcular, barış ve huzur elçileridir. Spor; bizleri her zaman doğru yola sevk eder. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

FEDERASYON BAŞKANI METİN ŞAHİN’DEN PLAKET

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin "Burada şampiyon olacak, dereceye girecek sporcularımız 2017 yılında uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecekler ve başarı yolunda ilerleyecekler." dedi. Federasyon Başkanı Metin Şahin ev sahipliği ve desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verdi.

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Şampiyonada; büyük erkeklerde 68 ve 54 kilogramda, büyük kadınlarda 46 ve 49 kilogramda mücadele eden sporcular ödüllendirildi. Dereceye giren sporculara madalyalarını; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83