Yücel ve Türel'i bekliyorlar

Alanyaspor'lu taraftarların Ankara'ya otobüs bekleyişi sürüyor. Tüm gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel'e çevrilmiş durumda.

Yücel ve Türel'i bekliyorlar

 Alanyaspor'lu taraftarlar  Cumartesi akşamı Ankara'da oynanacak olan Osmanlıspor - Alanyaspor maçına gitmek için otobüs bekliyor. Yaklaşık 400 taraftar  iki hafta önce Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem murat Yücel'den 10 otobüs istedi. Belediyelerden olumlu yanıt henüz şuana kadar gelmeyince sayı 6 otobüse düştü.  Fusolseverler 3 otobüs Antalya Büyşükşehir belediyesinden 3 otobüs Alanya Beledyesinden kaldırmasını istediler.

banner111
BU GECE GİDECEKLER

Bu gece Ankara'ya gidecek olan  taraftarlar gün içinde sorunun çözülmesini bekliyorlar. Futbolseverler," Biz diğer takım taraftarları gibi 15 günde 10 otobüsle deplasman yapan taraftarlar değiliz. Yılda 4-5 defa deplasman talebimiz oluyor. Oda sınırlı sayıda. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesinden bu desteği bekliyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney'den, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den gün içinde destek ve haber bekliyoruz. Bizler sadece Alanyaspor taraftarı değil aynı zamanda Alanya'da yaşayan vatandaşlarız" dediler.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83