Zirveyi Antalya'ya kaptırdık

Antalya Süper Amatör 2. Grup'ta 3 ekibi bulunan Alanya şimdilik zirveyi Antalya kaptırdı.

Zirveyi Antalya'ya kaptırdık
Antalya Süper Amatör Lig'te hafta sonu oynanan mücadelelerin ardından 3. hafta tamamlandı. İkinci gurupta 3 ekiple temsil edilen Alanya 3 hafta sonunda zirveyi Antalya ekiplerine kaptırdı. 

Hafta sonu oynanan mücadelelerde iki Alanya ekibi Payallarspor ve Kestelspor karşı karşıya gelmiş karşılaşma 1-1 eşitlikle sona ermişti. Kestelspor böylece 3 maç sonunda 5 puanla ligde üçüncü sırayı alırken, 3 maçta 4 puan toplayan Payallar beşinci sırada yer aldı.  

Ligin güçsüz ekibi Antalya ASAT Gençlikspor kendi sahasında  Konyaaltı Belediyespor'a 0-4 mağlup oldu. Konyaaltı Belediyespor bu sonuçla 3 maçta 9 puan topladı ve zirvedeki  yerini korudu. Ligde henüz puan kaybetmeyen Konyaaltı Belediyespor sezona oldukça iddialı başladı. Antalya Asat Gençlikspor ise 3 maç sonunda puanla tanışamadı ve ligin son sırasında yer aldı. 

Muratpaşa Belediyespor - Antalya Halspor mücadelesi ise bol gollü geçti. Muratpaşa Belediyespor karşılaşmaya 6-1 kazanarak ligde 4 puana yükseldi ve ligde de dördüncü sıraya yerleşti. Antalya Halspor ise 2'inci maçında da puan alamayarak 0 puan ligde 8'inci sırada yer aldı. 

Konaklıspor ile Antalya Sanayispor arasındaki nefes kesen mücadele ise 3-3 berabere bitti. İlk haftayı bay geçen ve 2'inci maçından da beraberlikle ayrılarak 2 puana ulaşan Konaklıspor altıncı sırada olurken, Antalya Sanayispor 3 maç sonunda topladığı 7 puanla ikinci sıraya yükseldi. 

2 maçta 1 puanı bulunan Gazipaşa Belediyepsor ise bu haftayı bay geçti. 

3'ÜNCÜ HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU ŞU ŞEKİLDE:


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83