WhatsApp'a bilgisayardan girenler dikkat! WhatsApp Web'e o özellik geldi

Facebook bünyesinde yer alan WhatsApp'ta değişiklikler devam ediyor.

WhatsApp'a bilgisayardan girenler dikkat! WhatsApp Web'e o özellik geldi
Yapılan yeniliklerin sadece uygulama ile sınırlı olduğunu düşünmeyin, WhatsApp Web sürümüne de yeni özellikler ekleniyor. Hatırlarsanız bir süre önce WhatsApp uygulamasına karanlık mod veya diğer adıyla gece modu gelmişti. Uzun süren testlerin ardından bu özellik nihayet kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Halk arasında ekranı siyah yapma olarak da bilinen gece modu WhatsApp Web'e de eklendi. Peki WhatsApp Web'te gece modu nasıl açılıyor? Nereden aktif ediliyor?

WhatsApp'ın karanlık modu veya gece modu özelliği oldukça konuşuldu. Gece modu neredeyse 1 senelik süre sonunda uygulamaya eklendi. Fakat WhatsApp geliştiricileri güncellemeler ve yeni özellikler konusunda eskisine göre çok daha hızlı. Salgın dönemiyle birlikte yeni özelliklerin test edilmesi ve uygulamaya eklenmesi hızlandı. Birden çok özellik test ediliyor. Bununla birlikte WhatsApp Web sürümü de es geçilmedi. Bir süreden beridir raporlarda bahsedilen gece modu veya karanlık mod WhatsApp Web'e eklendi.

WhatsApp Web'te gece modu nasıl açılır?


Uzun saatler WhatsApp Web'de zaman geçirenlerin göz konforunu düşünen Facebook ise beklenen özelliği aktif hale getirdi. WhatsApp Web için gece modu, kullanıma sunuldu.

Ancak WhatsApp Web'e tarayıcı üzerinden girenler bu özelliği kullanabiliyor. Windows uygulamasına henüz bu özellik eklenmediğinden Windows uygulama mağazasından indirdiğiniz WhatsApp'ı kullanırken bu özellikten yararlanamayacaksınız.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83