15 RUS ŞİRKET CHARTER İÇİN İŞARET BEKLİYOR

Rusya Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya) Başkanı Aleksandr Neradko, yaklaşık 15 Rus havayolu şirketinin Türkiye’ye charter uçuş başlatmaya hazır olduğunu belirtti.

15 RUS ŞİRKET CHARTER İÇİN İŞARET BEKLİYOR

 Utair hava yolu firması tarafından düzenlenen havacılık fuarında gazetecilere konuşan Neradko, iznin çıkması durumunda uçakların planlanmasının ne kadar süreceğine dair soruya "Yaklaşık 15 hava yolu şirketi” yanıtını verdi.

banner111
 
'YALNIZCA BİRKAÇ SAATTE UÇAKLAR HAVALANIR'
 
​Sputnik'in haberine göre, Rus hava yolu firmalarının charter uçuşlar başlatmak için sadece birkaç saate ihtiyaç duyduğunu belirten Neradko, “Hava yolu şirketleri o kadar hareketli ki uçağı havalandırmak için birkaç saate ihtiyaçları var. Türk yetkililerden izin almak, havalimanında yer almak, tüm bunlar birkaç saat içinde yapılabilir” dedi. Neradko, “Havacılık, zamana ve hıza her zaman değer verilen bir sektör” diye konuştu.
 
Her şeyin turistik ürünün oluşturulmasına bağlı olduğunu söyleyen Neradko, “Ürün oluşturulur oluşturulmaz hava yolu şirketleri bu çalışmanın içine katılacak” dedi.
 
Firmaların sadece mürettebatlarının çalışma saatlerini ayarlaması ve boş uçak bulması gerektiğini belirten Neradko, “Tüm bunlar da birkaç saat içinde yapılabilir” diye ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 19:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83