2018 turizm yol haritası bu kongrede tartışılacak

Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak.

2018 turizm yol haritası bu kongrede tartışılacak
29 Kasım 2017’de Lara Trendy Otel’de yapılacak Kokteyl’in ardından 30 kasım 2017’de  Antalya Concorde De Luxe ‘de yapılacak kongrenin ana teması “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği”

Bugüne kadar; Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Thomas Cook CEO’su Peter Fankhauser, TUI  Norvegian Cruise İş geliştirme Direktörü Jurgen Stille, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimler katıldı.

İŞTE KONUŞMACILAR

Bu yıl FTI Group CEO’su Dietmar Gunzbaş konuşmacı,  Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Vodafone İcra Kurulu Üyesi Sinan Kızıldağ, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, MTS Group CEO’su Rembert Euling, Severstall Yönetim Kurulu Başkanı Alexei Mordashov, Sunexpress Genel Müdürü Jens Bischof, TUI Hollanda CEO’su Arjan Kers, BDO Hospitality Consulting Mehmet Önkal, Servotel özer İsvan ve Cem Kınay konuşmacı ve panelist olarak katılım sağlayacak. 

1000 KİŞİNİN KATILMASI BEKLENİYOR

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile  gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi marka ve firmaların üst düzey temsilcileri katılacak. Yaklaşık 1000 kişinin kongreye katılım sağlaması bekleniyor.

Kongrede dünya ekonomisindeki gelişmeler ve turizme etkileri konusunda bir sunum yapacak olan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizm kredileri konusunda konaklama sektörünü aydınlatacak.

#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye interaktif katılım sağlanabilecek.  Kayıt İçin:  //aktob.org.tr/resort-kongre-kayit-formu/

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83