27 derecede deniz keyfi

Antalya'da ekim ayının son günlerine rağmen deniz sezonu devam ediyor. Havanın 27, deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü turizmin başkentinde sahiller denize girenlerle doldu.

27 derecede deniz keyfi

 Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, sabahın erken saatlerinden itibaren denize girip güneşlenenlere ev sahipliği yaptı. Yerli ve yabancı turistlerin geldiği sahilde yüzenlerin yanı sıra, şezlonga uzananlar ekim güneşinin keyfini çıkardı. Kimi tatilciler gazete okurken, kimileri de Akdeniz’in mavi sularında kulaç attı.

banner111
Yetişkinler kadar denizin tadını çocuklar da çıkardı. Bazı tatilciler ise sahilde özçekim yaparak sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.
Havanın ve denizin sıcak olduğunu dile getiren Kemal Yılmaz, “Sanırım kasım ayına kadar denize gireriz. Antalya’da yaşayanlar çok şanslı. Doğu illerinin gündüz yaşadığı sıcaklığa biz burada akşam bile ulaşmıyoruz. Havalar böyle giderse deniz girilmeye devam edilir” dedi.
Deniz keyfi yapan Ali Metin ise “Deniz suyu sıcaklığı güzel. Antalya deniziyle, güneşiyle tadına doyulmayacak bir ildir. Aralık ortasına kadar denize girmeye devam ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83