60 KİŞİYE BİR HAFTA BEDAVA TATİL

Alanya Belediyesi’nin Hürriyet Avrupa ve Kanal D Avrupa işbirliğiyle 15 yıldır sürdürdüğü “bedava tatil” kampanyası bu yılda devam etti.

60 KİŞİYE BİR HAFTA BEDAVA TATİL
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin de desteği ile Belediye, Avrupa’da yaşayan toplam 60 kişiye 1 hafta bedava tatil yaptırdı.

ŞANSLI AİLELERDEN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Almanya’nın Nürnberg şehrinde ikamet eden İlhan Keten ve Eşi Sevcan Keten, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.  Avsallar Mahallesi Lonicera Garden Otel’de bir haftadır tatil yapan aile, Başkan Yücel’e, kendilerine ve diğer ailelere sağladığı şans için teşekkür ettiler. 

Almanya’nın Nürnberg  şehrinde  yaşayan Keten çifti, “Almanya’daki iş yoğunluğumuz arasında Alanya Belediyesi ve Hürriyet’in bize  sunduğu bu tatil fırsatından dolayı hem Belediye Başkanı Yücel’e hem de Hürriyet Gazetesi ve Kanal D Avrupa ailesine teşekkür ederiz. Alanya’da olmaktan çok mutluyuz” dediler

 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de şanslı aileyi tebrik ederek “Tatilinizden vakit ayırarak bizleri ziyaret ettiğiniz için biz de size çok teşekkür ederiz. Sizler, ülkemizin ve Alanya’nın Avrupa’daki tanıtım elçilerisiniz. Kampanyamıza bu yıl Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, İngiltere’den binlerce aile başvurdu. Yapılan çekilişte kampanya şartları gereği sadede 15 aileye tatil verebiliyoruz. Hürriyet ve Kanal D arasındaki dostane ilişkilerimize dayanarak 15 yıldır sürdürülen bu kampanya ile hem şehrimizi tanıtıyoruz hem de Avrupa’daki ailelere, Alanya’yı görme fırsatı veriyoruz. Desteklerinden dolayı Hürriyet ve Kanal D Avrupa temsilcilerine teşekkür eder, kampanyamıza katılan diğer tatilci ailelerimize de bol şanslar dilerim.” dedi.

KAMPANYAYA NASIL KATILINIYOR?

Hürriyet Gazetesi Avrupa ve Kanal D Avrupa ile yürütülen tatil kampanyası kapsamında, Alanya Belediyesi’nden 15 aileye bir hafta Alanya tatil hediye ediliyor. 

Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 4 kişilik 15 aile, bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkarıyor. 15yıldır sürdürülen kampanya sayesine hem Alanya kazanıyor, hem de Hürriyet okurları. Bu kampanya kapsamında, Hürriyet ve Kanal D, Avrupa ülkelerinde 15 gün boyunca Alanya’nın tanıtımını yapıyor.

15. günün sonunda Alanya hakkında sorulan soruları bilen şanslı aileler belirleniyor ve 25 Ağustos -15 Kasım tarihleri arasında talihliler, istedikleri bir tarihte çocuklarıyla birlikte bir hafta Alanya’da 3-4-5 yıldızlı otellerde bedava tatil yapıyor. Konaklama konusunda en büyük desteği de tatilcilerin kalacağı odaları bularak Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) veriyor.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83