Adin Beach Hotel Alanya’ya Yeşil Yıldız Belgesi verildi

Türkiye’nin helal turizm konseptli tatil oteli olan Adin Beach Hotel Alanya, sunduğu hizmet kalitesinin yanında çevreye duyarlılığından da söz ettiriyor.

Adin Beach Hotel Alanya’ya Yeşil Yıldız Belgesi verildi
Sürdürülebilir turizm kapsamında çevreye duyarlılık, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve turizm tesislerinin çevreye yaptıkları olumlu katkıların teşvik edilmesi amacıyla verilen Yeşil Yıldız Belgesi’ne Adin Beach Hotel Alanya sahip oldu. 
Adin Beach Hotel Alanya kurulduğu günden bu yana sunduğu sınırsız hizmetle Türkiye’deki helal tatil turizme farklı ve ayrıcalıklı bir anlayış getirirken çevreye sahip çıkması ve yaptığı olumlu katkılar sebebiyle de Türkiye’nin önde gelen otellerinden biri olarak öne çıkıyor.

“Doğa bizim mirasımız, ona sahip çıkmak en büyük görevimiz”

“Helal turizmin önde gelen otellerinden biri olan Adin Beach Hotel Alanya, sunduğu sınırsız hizmetle birlikte, misafirlerine özgür ve güven dolu bir tatil imkânı sağlıyor. Bunun ile beraber gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için doğaya sahip çıkıyor ve onun korunması için gerekli tüm adımları atıyor.” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan UYSAL, sözlerine “ Adin misafirlerini en iyi şekilde ağırlarken doğanında koruyucusu oluyor ve doğayı da en iyi şekilde ağırlıyor. Doğa bizim mirasımız, ona sahip çıkmak ve korumak da en büyük görevimiz.” şeklinde devam ederek doğanın Adin Beach Hotel Alanya için öneminden bahsetti. 


 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 09:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83