Adin Beach Hotel 'Uluslararası Turuncu Bayrak Sertifikası' aldı

Alanya’da “alkolsüz her şey dâhil” konseptiyle 5 yıldız olarak hizmet veren Adin Beach Hotel, çevre dostu uygulamalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Adin Beach Hotel 'Uluslararası Turuncu Bayrak Sertifikası' aldı
Bilinçli tüketimi savunan ve israfın önüne geçmek için çalışmalar yapan Adin Beach Hotel, Turuncu Bayrak Sertifikası almaya hak kazandı.

“Afiyet olsun, israf olmasın” söylemiyle yola çıkan Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme Programı tarafından verilen bu özel sertifika yalnızca programın belirlediği standartlara uyan işletmelere veriliyor.

İşletmelerde yapılan gıda israfının önüne geçebilmek adına hayata geçirilen bu programda amaç, gereksiz tüketimi azaltmak ve geri dönüşümü yaygınlaştırarak israfı önlemek.

Adin Beach Hotel Yön. Krl. Bşk. Hasan Uysal, aldıkları bu sertifikanın otellerinde yıllardan beri süregelen israfı önleme ve minimuma indirme prensiplerinin bir neticesi olduğunu belirterek: “Adin Beach Hotel ailesi olarak çevreye ve yaşama olan duyarlılığımızı gelecekte de devam ettirmeyi, israfı önlemek, geri dönüşümü artırmak ve doğayı korumak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmaları geliştirerek sürdürmeyi planlıyoruz,” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 18:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83