Adin Beach Hotel’de Lezzetler ‘Bahçeden’

Helal Turizm konseptinin önde gelen otellerinden Adin Beach Hotel kusursuz hizmet anlayışıyla çıktığı yolda, doğallıktan ödün vermeden birçok meyve ve sebzeyi seralarında özel olarak yetiştirip, misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Adin Beach Hotel’de Lezzetler ‘Bahçeden’

 2015 yılından bu yana, Antalya’nın gözde tatil beldelerinden Alanya İncekum’da misafirlerini ağırlayan Adin Beach Hotel, sunduğu lezzetli yemekler, şık konsepti ve yüzde yüz memnuniyet ilkelerinden ödün vermeden her sezon tercih sebebi oluyor. 

banner111
Kadınlara, erkeklere, ailelere özel olarak deniz ve havuz imkanı sunan tesis konforlu bir tatil geçirmeniz için tüm imkanları seferber ediyor.  

“Helal Ürün” standartlarında %100 Doğal ve Sağlıklı Lezzetler
Kendi bahçe ve seralarında, 4 mevsim meyve sebze üretimi yapan Adin Beach Hotel, sofralarında yer alan ürünlerin bir çoğunu doğal olarak yetiştirmekle beraber, ‘’Helal Ürün’’ standartlarında gönül rahatlığıyla tüketilebilecek,  sağlıklı lezzetler sunuyor. 
Adin Beach Hotel Osmanlı Mutfağı, Akdeniz Mutfağı ve Meksika Mutfağı’ndan oluşan Ala CarteRestaurantları’nda sunduğu çeşitli lezzetlerle taze sunum ve özeni her detayı ile misafirlerine hissettiriyor. 

%100 Saf Zeytinyağı, %100 sağlık
Akdeniz Bölgesinin özel lezzetlerinden biri olan Zeytinyağı, Adin Beach Otel’de çok özel bir sunumla misafirleriyle buluşuyor. Otelin bahçelerinde yetişen zeytinlerin toplanarak, bekletilmeden sıkılması ile elde edilen %100 Natürel Sızma Zeytinyağlı lezzetler misafirlere benzersiz bir deneyim sunuyor.


5 Yıldızlı Otel Konseptinin ‘’Özenli’’ hali
5 Yıldızlı otel konseptinin yanı sıra, sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar usta şeflerin maharetli ellerinden çıkan birbirinden leziz yemekleri tatmak da sınırsız… Gaziantep’denbeyran çorbası, Hatay’dan künefe ve daha birbirinden lezzetli tatlar ile eşsiz bir lezzet şöleni Adin’de misafirlerini bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83