Adin Beach Hotel’de yelkenler fora

Açıldığı günden beri birçok ilkleri, turizme ve Değerli Misafirlerine kazandıran Adin Beach Hotel; 2017 sezonunu da, geleneksel hale getirilen dualarla kurban kesimi ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağımızı göndere çekerek muhteşem bir şekilde 10 Nisan 2017 Pazartesi günü hizmete açtı. Adin Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, “Ülkeye ve Turizme katkılarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Adin Beach Hotel’de yelkenler fora
Adin Beach Hotel, bünyesinde barındırdığı birçok ilklere, yenilerini de ekleyerek 2017 sezonunu da muhteşem bir açılış töreniyle gerçekleştirdi.

Açıldığı günden beri, gerek hizmet anlayışı gerekse sunmuş olduğu fiziksel imkânlar bakımından konseptin lideri olarak 2015 ve 2016 yıllarında büyük çıkış yakalamış ve otelde ağırladığı tüm misafirlerin takdirini kazanmış olan Adin Beach Hotel, yakalamış olduğu bu başarısını 2017 yılında da sürdürmekte ısrarlı gözüküyor.

10 Nisan Pazartesi gerçekleştirilen açılışa, otelde konaklama yapan misafirler, otel yöneticileri ve otel personeli tam kadro katıldı. Adin Beach Hotel’in geleneksel hale getirdiği açılış programı, dualarla kurban kesimiyle başladı, dualar edildi ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesiyle devam etti. Tören sonrasında sezonun bereketli ve hayırlı geçmesi temenni edildi.

Açılışın akabinde açıklama yapan Adin Beach Hotel Yönetim Kurul Başkanı Hasan Uysal, “Açıldığımızdan günden itibaren, Türk turizmine ve alkolsüz otel konseptine yeni bir soluk getirdik ve birbirinden farklı yenilikleri de Değerli Misafirlerimizin hizmetine sunduk. Geçtiğimiz 2 yılda misafirlerimizle güzel bir uyum sağladık ve sağolsunlar misafirlerimiz de bu yolculukta biran olsun bizi yalnız bırakmadı. Bize destek veren tüm misafirlerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Adin Beach Hotel, konsepte sunulmuş bir armağandır. İnşallah hep birlikte daha güzel başarılar yakalayacağız.” dedi.

Son olarak Hasan Uysal, “Dualarla kurban kesimi ve Türk Bayrağını göndere çekerek başladığımız 2017 sezonunun herkes için bereketli geçmesini dilerim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 09:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83