Adin Müsiad Expo Fuarı'nda

2016 Müsiad Expo Turizm fuarı yoğun katılım ve büyük ilgiye sahne oldu. Her sene farklı fuar ve organizasyonlarda boy gösteren alternatif turizmin amiral gemisi Adin Beach Hotel, Müsiad Fuarında da yerini aldı.

Adin Müsiad Expo Fuarı'nda

 Pek çok ülke, acente ve tesisin yer aldığı Müsiad Expo 2016 fuarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açılış konuşması ile misafirlerine kapılarını açtı. Özellikle Afrika ve Ortadoğu ülkelerinden yapılan katılımlar bölgenin turizm açısından vaat ettiği gelecek açısından oldukça önemli bir göstergeydi. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, İşletme Müdür Yardımcısı Hilal Uysal ve Satış – Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu tarafından temsil edilen Adin Hotel standı da yoğun talep gören stantların başında geldi. 

banner111
Adin İlgiden Memnun, Gelecekten Umutlu

Binlerce kişinin ve sektör temsilcisinin uğrak noktası olan Müsiad fuarında Adin Hotel’de kendi standında kıymetli misafirler ağırladı. Müsiad Başkanı Nail Olpak’ın ziyareti, Müsiad Hollanda yetkililerinin ve pek çok katılımcının ziyaretiyle oldukça yoğun günler geçiren Adin Hotel yetkilileri ise ilgiden oldukça memnundu. Konuyla alakalı açıklama yapan Adin Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal şu şekilde konuştu: “ Adin Beach Hotel ve fuara katılan birçok tesis, işletme, organizasyon Türk turizmine katkı sağlamak amacıyla burada bir çabanın içindeler. Bizler Türk turizmciler olarak ülkemizin güzelliklerini dünyanın her noktasında pazarlayabilmeliyiz. Her geçen gün bir şeylerin daha iyiye gideceğine inanarak çalışmalıyız. Müsiad fuarından edindiğim çıkarım gerek Adin Hotel gerekse tüm turizm sektörü olsun 2017 yılı ve gelecek yıllar hepimiz için çok daha iyi olacak. Bu fuara destek olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet yetkililerimize de yerli markaların, milli varlıkların arkasında oldukları ve bunu her fırsatta gösterdikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Turizmin Geleceği, Ülkenin Geleceği 

Ülkeler için bacasız sanayi olarak anılan turizm ekonomisinin bir ülke için ne kadar önemli bir gelir ve tanıtım kalemi olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu anlamda gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında önemli organizasyonlarda temsil edilen Adin Beach Hotel adına bir başka açıklama ise Satış Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu tarafından yapıldı. Sözlerine turizmin Türkiye için ne denli önemli olduğunu anlatarak başlayan Topçu sözlerine şu şekilde devam etti: “ bu gün burada sadece bir markanın tanıtımını ya da ekonomisini vitrine çıkarmıyoruz aynı zamanda vitrinde olan bir ülkenin değeri ve ekonomisi. Biz zenginlikler dolu bir ülkeyiz ve bölgesel şartlar nedeniyle zaman zaman bu güzellikleri turizm aracılığı ile aktaramayabiliyoruz. Bu sorunları aşmak için daha fazla çalışmalıyız,bunun için biz Müsiad ile işbirlikleri yapıyoruz ve bunu geliştirerek devam edeceğiz.” Dedi. 

Pek çok ismin büyük bir umutla ayrıldığı Müsiad Expo fuarından gerek Türkiye’ye gerekse bölge ülkelerine bir turizm hareketi bir ekonomik hareketlilik yayılacak gibi görünüyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83