Adin’in Yıldızlar Gecesi yine muhteşemdi

Bu sene ikincisinin düzenlendiği ve artık bir gelenek haline gelmiş olan Adin Yıldızlar Gecesi programı yine dopdoluydu.

Adin’in Yıldızlar Gecesi yine muhteşemdi
Alanya, İncekum’da “Alkolsüz Her Şey Dâhil” konseptiyle misafirlerine hizmet veren ve bu yıl üçüncü yılını kutlayan Adin Beach Hotel, hepsini ayrı ayrı birer yıldız olarak nitelendirdiği yurtdışı ve yurtiçinden katılım sağlayan acente yetkilileri ile yani çözüm ortaklarıyla birlikte kutladığı sezon kapanışı gecesinde bir Adin geleneğini yaşattı.

Alternatif Tatilin En Doğu Adresi

Dünya mutfaklarının en özel çeşitlerini bulabileceğiniz şık restoranları, 300 metrelik göz alıcı sahili, mavi bayrak ödüllü denizi, bay, bayan ve ailelere özel plajları, çocuklara özel etkinlik alanları ile Türkiye’de mutlu ve huzurlu tatil anlayışının standartlarını her geçen sene bir seviye daha ileriye taşıyan Adin Beach Hotel’in 28 Ekim’de gerçekleşen Yıldızlar Gecesi’nde otel adına ilk konuşmayı Satış ve Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu yaptı.

Gece, Soğuk Hava Sebebiyle Kapalı Alanda Gerçekleşti

Geçen sene Adin Hotel’in iskelesinde gerçekleşen gece, bu yıl soğuk hava sebebiyle otelin geniş ve konforlu toplantı salonuna alındı. Otel yöneticilerinin masaları gezerek herkesle sıcak bir şekilde selamlaştığı, hal ve hatırlarını sorduğu gecede katılımcılar Adin sofrasından birbirinden lezzetli yemeklerini tatma şansı yakaladı.

Yarışmayı Kazanan Misafire Özel Plaket

Adin Beach Hotel’in gerçekleştirdiği “#tatilseninleguzel” yarışmasını kazanan Sümeyye Kaplan’a tebrik plaketinin yanı sıra Adin Beach Hotel’de 2 gün konaklama armağan edildi.

Misafirlerin Mutluluğu Her Daim En Büyük Öncelik

Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu gecede yaptığı konuşmaya katılımcılara bu güzel ve önemli gecede Adin ailesini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek başladı. Adin Beach Hotel olarak lüks anlayışlarının, otellerinde konaklayan misafirlerinin mutluluğu olduğunu belirten Soylu, otel misafirlerinin yüzlerindeki gülümsemeyi görebilmek adına canla başla çalıştıklarını, işlerini büyük bir sevgiyle yapmalarının sonucu olarak da Türkiye’de mutlu ve huzurlu tatil anlayışının standartlarını her geçen sene bir seviye daha ileriye götürdüklerini belirtti.

Verdiği hizmetler ve aldığı ödüller ile Alkolsüz Her Şey Dahil konseptinde adından sıkça söz ettiren otel olan Adin Beach Hotel’ in Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal konu hakkında şunları söyledi: Hizmetimizin bu denli beğenilmesinde çok büyük payı olan çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hizmet sektöründe başarının formülü, kaliteli, özverili ve güler yüzlü hizmet vermektir. Adin Beach Otel olarak biz de hizmet kalitesi yolunda değişmeyen ve öncü adreslerden birisi olmaya devam edeceğiz, otelimizden memnun ve yüksek tavsiyeler ile ayrılan her misafirimiz bizlerin en büyük ödülüdür.”

Uysal, “Başarımızın devamını sağlamak, en zirveye çıkmak ve devamlı orada kalmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adin Beach Hotel olarak “Mutlu Tatil Anıları” sloganımızın yansımasını almış olmaktan mutluyuz ve gururluyuz.” diyerek sözlerini noktaladı. 

Gecenin Son Dakikaları da Oldukça İhtişamlıydı

Suda akrobasi gösterisi ve havai fişek gösterilerine sahne olan gecede davetliler oldukça mutlu dakikalar geçirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83