Alanya'da 2 otel o listede

Alanya'da 2 otel o listede
Seyahat değerlendirme sitesi HolidayCheck, misafirlerin oylarıyla belirlediği ‘en iyi otelleri’ açıkladı. Buna göre Alanya'dan sadece 2 otel listede yer aldı.

Almanca konuşulan ülkelerdeki misafirler için önemli değerlendirme kriteri olan HoldiayCheck ödülleri açıklandı. 400 binden fazla misafirin oylarıyla belirlenen ödüller 9 kategoride verildi. 35 ülkedeki 697 otelin ödüllendirildiği HolidayCheck'te en az yüzde 90 tavsiye oranı bulunan, gerçek gezginlerden en az 35 yorum alan ve HolidayCheck kullanım koşullarını ihlal etmeyen oteller ödüllendirildi. HolidayCheck ödüllerine geçen yıl olduğunu gibi bu yıl da Almanya ve Avusturya otelleri damga vururken, özellikle Mısır, İspanya, İtalya ve Yunanistan’daki otellerin de çok sayıda ödül aldığı görüldü. Türkiye’deki oteller ise HolidayCheck’te geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zayıf bir performans gösterdi.

OTELLER AVSALLAR VE OKURCALAR'DAN

Listenin 'En iyi Sahil Otelleri' sıralamasında Avsallar'da bulunan Granada Luxury Beach 20. sırada, Okurcalar'da bulunan Kirman Leodikya Resort ise 53'üncü sırada yer aldı. En İyi Plaj Tatili Otelleri sıralamasında, Kirman Leodikya Resort 21, Granada Luxury Beach 30'uncu sıraya yerleşti. Fiyat-Kalite Dengesi En İyi Oteller de ise Kirman Leodikya Resort 31, En İyi Aktif Tatil Otelleri listesinde ise Kirman Leodikya Resort 25, Granada Luxury Beach 31'inci sıraya yerleşti.  

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83