Alanya'da açık otellerin listesi yayınlandı

Alanya'da açık otellerin listesi yayınlandı
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya’da bulunan açık otellerin güncel listesinin yer aldığı Türkçe ve İngilizce web sitelerini acente ve tatilcilerin hizmetine sundu.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Alanya’da açık olan otellerin listesinin güncel olarak duyurulduğu www.alanyaacikoteller.com ve www.alanyaopenhotels.com web sitelerinin kullanıma açıldığını söyledi.

Cimrin, konuyla ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı: ALTİD olarak iki yeni web sitesini hizmete açmış bulunuyoruz. Türkçe ve İngilizce olarak hazırladığımız sitelerin adresleri: www.alanyaacikoteller.com ve www.alanyaopenhotels.com . Bildiğiniz üzere ülkelerdeki seyahat kısıtlamalarına bağlı olarak konaklama tesislerimiz yeni yeni açılmaya başladı, bazı tesislerimiz açılmama kararı aldı, bazıları da gelişmeleri takip ediyorlar. Dolayısıyla hangi tesislerin açık olduğu sürekli değişkenlik arz ediyor. Tatil planı yapan yerli ve yabancı misafirlerimiz ve turizm profesyonellerinin Alanya’daki açık otelleri kolayca öğrenebilmeleri ve doğru bilgi ile hareket etmeleri bu siteleri kurmadaki temel amacımızdır. Zira açılmaya başlayan pazarlarda faaliyet gösteren seyahat acenteleri hangi tesislerin açık olduğunu takip etmekte ve öğrenmekte zorlanmaktadırlar. Derneğimize açılışlarını bildiren tesislerimiz açıldıkları gün itibariyle sitelerimizde aktif hale gelmektedir. Otellerimiz söz konusu sitelerde iletişim bilgileriyle birlikte yıldızlarına göre ve alfabetik olarak sıralanmıştır. Tesislerimizin açılışları ve kapanışları ALTİD sekretaryası tarafından takip edilerek düzenli olarak güncellenmektedir. Bir amacımız da, açılış ve kapanışların sürekli takip edileceği güvenilir bir referans oluşturmaktır. Sitelerimizin kullanımını yaygınlaştırarak münferit rezervasyonlara bir nebze olsa da katkı sağlayabilmektir. Küçülen 2020 turizm pastasından alacağımız her bir rezervasyonun ve konaklamanın öneminin farkındalığıyla ALTİD olarak çalışmalarımız devam etmektedir.” 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83