Alanya'da Rus turistler çamur banyosuyla stres atıyor

Alanya'da sıcaktan bunalan turistler, günün stresini havuz ve çamur banyosuyla atıyor.

Alanya'da Rus turistler çamur banyosuyla stres atıyor
Alanya Meteoroloji Müdürlüğünün verilerine göre hava sıcaklığının 32 derece, nem oranının ise yüzde 47 ölçüldüğü ilçede tatil yapan turistler havuz ve su parklarını doldurdu. Konaklı Mahallesi’nde bulunan bir su parkına Isparta’dan özel olarak kayalar arasından çıkan kükürtlü doğal kaynak suyu ile getirilen kil karışımından oluşan özel çamur, Rus turistlerin gözdesi oldu. 

Su parkında havuza girip eğlenen turistler, sıcaklığı 10-15 derece arasında değişen tuz odasında serinleyip, ardından çamur banyosu yaptı. Vücutlarını çamurla kapladıktan sonra güneşte kurumasını bekleyen turistler, banyodan sonra kendilerini tekrar serin sulara attı. Bazı turistler ise şezlonglara uzanarak güneşlenmeyi tercih ederken bazıları da su kaydırağında günün stresini attı.

"Çamur banyosundan sonra kendimi çok iyi hissettim"

Çamur banyosu yapan Rus uyruklu Regina Gorelova, çamur banyosundan sonra kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Gorelova, "Tatil için Türkiye’nin birçok noktasına gittim ama Alanya en güzellerinden bir tanesiydi. Türkiye’ye yine tatile gelsem tercihim burası olacak. Bu imkanların Rusya’da da olmasını isterdim. İkinci kez Alanya’ya geldim ve burası gerçekten muhteşem bir yer" dedi.

"Buraya gelen misafirlerimiz son derece memnun"

Rus turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını aktaran tesis sahibi Ali Orkan, gelen misafirlerin çok farklı ve zengin aktivitelerden faydalandıklarını belirtti. Orkan, "Gelen misafirlerimiz buhar ile tuz odalarında vakit geçirip özel çamur havuzumuzdan da faydalanmaktadır. Son derece memnun olduklarını belirten misafirlerimiz ilçeden mutlu ayrılıyor. Ülkemizin tanıtıma da katkı sağladığımıza inanıyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 10:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83