Alanya'daki o otel dünya üçüncüsü ve Türkiye birincisi oldu

Alanya'daki o otel dünya üçüncüsü ve Türkiye birincisi oldu
Cimrin Turizm ve İnşaat tarafından işletilen Sunprime C-Lounge Hotel, geleneği bozmayarak bu yıl da Stockholm’de düzenlenen ödül töreninde dünyanın en iyi Sunprime otelleri sıralamasında 3. olarak dereceye girdi ve aynı zamanda Türkiye birincisi oldu.

Eski adı Thomas Cook Northern Europe olan ve yeni ismiyle Nordic Leisure Travel Group tarafından düzenlenen organizasyonda, dereceye giren Sunprime ve Sunwings otellerine ödülleri verildi ve şirketin yeni vizyonu ve geleceğine dönük planlamalar aktarıldı. Sunprime C-Lounge ve dereceye giren diğer otellere ödülleri Nordic Leisure Travel Group CEO’su Magnus Wikner tarafından verildi. En iyi Sunprime ödülleri, yaz sezonu boyunca Sunprime otellerinde konaklayan misafirlerle yapılan detaylı anketlerin sonucunda oluşan memnuniyet ve kalite puanlarına göre veriliyor.

Aldıkları ödül ile ilgili bir açıklama yapan Sunprime C-Lounge işletmecileri Şükrü Cimrin ve Mehmet Şükrü Cimrin ‘Bu yıl da dereceye girerek İspanya ve diğer ülkelerdeki çoğu Sunprime otelini misafir memnuniyeti ve kalite konusunda geride bırakarak Alanya ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Emeği geçen tüm ekibimize, kalitemizi oluşturmamızda büyük payı olan tedarikçilerimize ve en önemlisi de bizi bu ödüle layık gören misafirlerimize teşekkür ediyoruz’ dediler. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83