Alanya'daki o otelin satışına ilişkin KAP'a yeni bildirim

Alanya'daki o otelin satışına ilişkin KAP'a yeni bildirim
Utopya Turizm, Utopia World Hotel'in Adalı Otelcilik'e devir işlemlerinin tamamlanmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bilgilendirmede bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"14.01.2021 tarihli KAP açıklamamızla Şirketimizin sahibi olduğu Utopia World Hotel ' in Adalı Otelcilik Tur. Org. Tic. A.Ş. 'ne devir işlemlerinin tamamlanabilmesi için gerekli sürecin devam etmekte olduğunu, gelinen aşamada herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını duyurmuştuk. Yine daha önceki açıklamalarımızdan bilindiği üzere Adalı Otelcilik Tur. Org. Tic. A.Ş.'nin Utopia World Hoteli devir alırken Şirketimiz bilançosunda yer alan ve Utopia World Hotel' den kaynaklanan Uzun Dönem Avro Cinsi Yatırım Kredisinin de devredileceği belirtilmişti. Gelinen aşamada Alıcı tarafın bahsi geçen Uzun Dönem Döviz Cinsi Yatırım Kredisinin devri için ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardığı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildiği Yönetim Kurulumuzca şifahen öğrenilmiş bulunmaktadır. Kredinin devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra tapu devri işlemlerine başlanacak olup gelişmeler ivedilikle kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Anex Türkiye otel sayısını 6'ya çıkaracak

Türkiye'de Selectum Hotel Belek, Asteria Belek, Fastasia Hotel Çamyuva, WOW Bodrum ve Art Hotel adlı 5 oteli bulunan Anex, Utopia World Hotel için Utopya Turizm’e toplam 35 milyon 950 bin euro ödeyecek. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2021, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83