Alanya'daki o otelin satışına ilişkin yeni açıklama

Alanya'daki o otelin satışına ilişkin yeni açıklama
Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na 5 yıldızlı Utopia World Hotel’in satış sürecinin son durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı özel durum açıklaması kapsamında 5 yıldızlı Utopia World Hotel’in satış sürecinin son durumuna ilişkin açıklama bulundu.

Utopya Turizm tarafından KAP’a yapılan bildirimde koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında şirket bünyesinde alınan tedbir ve önlemlere yer verildi.

CORONAVIRUS TEDBİRLERİ

Bu kapsamda, “şirket personelinin sağlığı ön planda tutularak bulundukları departmanın türüne göre dönüşümlü çalışma, evden çalışma veya 13.00 – 19.00 arası çalışma şeklinde” düzenlemelere gidildiği belirtildi.

UTOPIA WORLD HOTEL’İN SATIŞINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Açıklamada diğer yandan; “Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan 5 yıldızlı Utopia World Hotel’in, Adalı Otelcilik Turizm A.Ş’ne satışında son aşamaya gelindiği; devir için gerekli onay sürecinin devam ettiği ve T.C. Cumhurbaşkanlığı makamının onayı sonrasında devir işleminin tamamlanacağı” ifadelerine yer verildi.

SATIŞ SÜRECİNDE YAŞANANLAR

Hatırlanacağı üzere 2019 yılının Kasım ayında Utopia World Hotel’in, TG Anex Tourism Grup’a bağlı Adalı Otelcilik Turizm’e satışı için Rekabet Kurumu’ndan onay verilmiş ve satış sürecinin tamamlanması için T.C. Cumhurbaşkanlığı makamına onaya sunulmuştu.

KASIM AYINDAN BERİ CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN ONAY BEKLENİYOR

Şubat ayı içerisinde 3 ay geçmesine rağmen T.C. Cumhurbaşkanlığı onayı çıkmamıştı. Bunun üzerine Utopya Turizm, konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platfromu’na (KAP) yeni bir açıklama yapmıştı.

Şubat ayında yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Anex 19.11.2019 tarihinde Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Şirketimize ait Utopia World Hotel’in ATG Anex Tourism Group bünyesinde bulunan Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş’ye satışı için gerekli izinlerin alınması sürecinde, Rekabet Kurumu ve Orman Genel Müdürlüğü’ndeki incelemenin tamamlanmış olup onay için T.C. Cumhurbaşkanlığı makamına sunulduğunu kamuoyuna duyurmuştuk. Gelinen bu süreçte, Şirketimiz ile ilgili alınması gereken tüm izinler tamamlanmış olup devir için gerekli son aşama olan T.C. Cumhurbaşkanlığı onayı beklenmektedir.”

SATIŞTA SÜRECİNDE SON DURUM

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret’in, 26 Mart 2020 tarihinde KAP’a yaptığı açıklamada “satış sürecinin tamamlanması için T.C. Cumhurbaşkanlığı makamının onayının” beklendiği bir kez daha yinelendi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 07:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83