Alanya, dünyaya örnek oluyor

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Alanya, dünyaya örnek oluyor

 Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında toplanan Yabancılar Meclisi Üyeleri ve Yabancı Dernek Temsilcileri, Alanya’nın çok dinli, çok kültürlü yaşamının, 2017’de de dünyaya örnek olmaya devam edeceğini söylediler.

banner111
2016’yılının değerlendirmesini yapan ve 2017 yılıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Üyeleri, barış ve huzura dikkat çektiler. 

2016 yılının ülke gündemiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürünü de üyelere dağıtan Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, basına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Üyelerimizle birlikte 2016 yılını değerlendirdik. Üyelerimiz, etkinliklerimizde bize desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. 2017’nin tüm dünyada hoşgörü ve huzurun hâkim olduğu bir yıl olması temennisinde bulunduk. Türk Milletinin farklı kültürlere, farklı inanışlara, farklı yaşam tarzlarına karşı hoşgörüsü, 2017’de de devam edecektir. Barış ve huzur dolu bir yıl olmasını dilerim”.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83