'Alanya güvenli şehir'

Avusturya’da düzenlenen uluslararası turizm fuarına katılan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Yabancı basın mensuplarıyla görüşmeler yapıldı. İkna çabalarımızın olumlu sonuç doğuracağına inanıyorum” dedi.

'Alanya güvenli şehir'

 Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Fuarı"nda Alanya standı ilgi gördü. Messe Fuar Merkezi’nde 70 ülkeden yaklaşık 800 firma tanıtım çalışması yapıyor. Fuarda Türkiye adına Viyana Kültür ve Tanıtma Müşavirliği yaklaşık 200 metrekarelik alanda stant açtı. Türkiye'den, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere oteller, destinasyonlar, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin de aralarında bulunduğu 10 katılımcı bulunuyor.

banner111
“ALANYASPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ”

Fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez temsil ediyor. Avusturya'dan sorumlu Kültür ve Tanıtma Ataşesi Hilal Demirel’in Alanya tanıtım çalışmalarına büyük destek sağladığını söyleyen Dönmez, “Sayın Demirel, Alanya’yı önemsiyor. Önemli kişilerle görüşmeler yapmamızı sağladı. Her konuda bizlere destekleri var. Kendisine Alanyaspor forması hediye ettik.

“İKNA ÇABALARIMIZ VAR”

İlk günde yoğun gazeteci trafiği vardı. Hırvat, Slovak ve Avusturyalı gazeteci ve yazarlarla görüşüldü. Türkiye ve Alanya hakkında yoğun gündem konuşuldu. Röportajlarımızda olumsuzlukların dünya genelinde yaşandığını ve Alanya’mızın güvenli bir şehir olduğunu anlattık. İkna çabalarımızın olumlu sonuç doğuracağına inanıyorum. Ayrıca Maslahatgüzar Ali Kaan Orbay ve Viyana Konsolosu Kağan Atay Bey standımızı ziyaret ettiler ve Alanya’ya başarı dileklerini ilettiler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83