Alanya, Suntimes ile dünyaya tanıtıldı

Türkiye ve dünyanın pek çok noktasına uçan SunExpress Havayolları, her ay düzenli olarak yayınladığı Suntimes Dergisi’nin Ağustos-Eylül sayısında yolcularına Alanya’yı tanıttı.

Alanya, Suntimes ile dünyaya tanıtıldı
Alanya’ya Türkçe ve İngilizce 5 sayfa ayıran dergi, “Bir Kültür Durağı Alanya” başlığıyla haberi sundu. Tarihi Tersane, Kızılkule, Tophane Mahallesi ve Alanya’nın kültür değerleri eski Alanya evlerinden çok özel fotoğraf karelerinin kullanıldığı haber, SunExpress’in tüm uçaklarına konuldu.

"ALANYA 2.400 YILLIK MİRASIYLA BİR KÜLTÜR DURAĞI”

Alanya Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan haberde, Alanya’nın tarihi, kültürel dokusu, Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubad ve turizm değerleri Suntimes okuyucularına tanıtıldı. “Bir Kültür Durağı Alanya” başlığıyla sunulan haber, “Alanya; güneşi, kumu, denizi, doğal güzellikleri, sanat etkinlikleri ve mutfağının yanı sıra Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerini yaşamış 2400 yıllık mirasıyla bir kültür gezisi için ilk durağımız olmaya aday” cümleleriyle devam etti. 5 sayfada özetlenen Alanya, SunExpres okuyucularını görselleri ve içeriğiyle etkiledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 13:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83