"Alanya tanıtımı için çok önemli bir fuar"

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Alanyalı turizmciler ve Başkan Yücel'in de katılacağı fuarda, Alanya'ya özel büyük bir stant açılacak. Alanya'yı fuarda temsil edecek turizmciler yaptıkları açıklamada, "EMITT Alanya tanıtımı için çok önemli bir fuar" dedi.

"Alanya tanıtımı için çok önemli bir fuar"

İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde 31 Ocak'ta (bugün) başlayan EMITT 3 Şubat'ta kapılarını kapatacak. Sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktasından biri haline gelen EMITT Turizm Fuarı, her yıl 80’den fazla ülkede ziyaretçi ve katılımcıları bir araya getiren bir iş platformunu oluşturuyor.  Alanya  63 metrekarelik özel tasarımlı stant ile EMITT Fuarı'nda bu sene de yerini alacak.

“İÇ PAZAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU FUARDA ALANYA’MIZI TEMSİL EDECEĞİZ”

banner111

Alanya'yı özel ve büyük bir stantta temsil edeceklerini belirten Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD)  Başkanı Burhan Sili, iç pazar için EMITT'in iç Pazar için çok önemli olduğunu söyledi. Sili, “EMITT Fuarı hem iç pazar anlamında hem de yurtdışından gelen katılımcılarla birlikte dünyanın ilk 5 fuarı arasında yer alıyor. Bu anlamda biz de Alanya olarak özel ve büyük standımızda orada yerimizi alıyoruz. Bugün  ALTAV ve Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in katılımıyla Alanyamızı temsil edeceğiz.  Akabinde ise biz orada çalışmalarımıza devam edeceğiz. İç pazar hepimiz için son derece önemli. Rakip ülkelerimizin iç pazar oranına baktığımızda yüzde 20 civarında bir hareketlilik görüyoruz. Bunu geçtiğimiz sıkıntılı yıllarda da gördük ki iç pazarın temel oluşturmadığı bir turizm sektörü ve konaklama sektörü ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu anlamda biz yerli misafire son derece önem veriyoruz ve EMITT'e katılacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83