Alanya'ya hayran kaldılar

Türk Hava Yolları’nın İngiltere Birmingham Bürosu İstanbul ve Alanya’yı kapsayan bir turla THY Bileti satan acentelerine Türkiye’yi tanıtmak için bir inceleme gezisi düzenledi.

Alanya'ya hayran kaldılar
THY İngiltere Birmingham ve Gazipaşa bürosu ile Alanya Belediyesi işbirliğiyle Alanya’ya gelen 8 acente yöneticisine THY Birmingham Satış Müdürü Tuğba Özsoy da refakat ediyor.

Alanya’da ilk olarak tarihi ve turistik yerleri gezen acenteciler daha sonra Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile birlikte hotelleri detaylı olarak gezip incelediler. Alanya’nın konaklama sektörüne hayran kalan acenteciler bol bol notlar aldılar. Acenteciler Birmingham’dan uçacak ilk grubun 60 kişiden oluşacağını ve Temmuzda Alanya’da olacağını ifade ettiler.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada bu gibi Fam Trip programlarını her zaman desteklediklerini ve önemsediklerini ifade etti. Başkan Yücel, "Alanya’yı dünyanın her yerinde tanıtmaya davam edeceğiz. Bu vesileyle başta THY Yönetimi olmak üzere, THY Birmingham ve Gazipaşa ofislerine de işbirliği için teşekkür ederim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83