Alanyalı otelci yeniden başkan seçildi

Yakup Dinler, ikinci kez KAPTİD yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Alanyalı otelci yeniden başkan seçildi
KAPTİD 24. olağan genel kurulu Dinler Hotels - Nevşehir’de gerçekleştirildi. Dernek yönetiminde 2021 yılına kadar görev alacak yönetim kurulu, denetleme kurulu ve TÜROFED delegeleri KAPTİD üyelerinin oy birliği ile seçildi. KAPTİD Başkanlığına Alanya'nın Kargıcak Mahallesinde ve Nevşehir'de otelleri bulunan Dinler Hotel Gurubu sahibi Yakup Dinler seçildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Yakup Dinler (Dinler Group), Dilek Yulaf (Kapadokya Lodge), Canan Kutlu (Argos in Cappadocia), Ragıp Özaltın (Altınöz Hotel), Selami Fener (Terme Hotel), Cengiz Uzgören (Altınyazı) ve Atakan Altuğ (Radisson Blu Kayseri)

Genel kurulda bir teşekkür konuşması yapan KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, başkanlık görevini 2. kez kendisine emanet eden KAPTİD Üyelerine ve 23. dönem yönetim kurulunda beraber görev aldığı üyelere teşekkür etti. Dinler: “1988 yılında kurulan ve bu yıl 30. kuruluş yılını kutlayacağımız KAPTİD’in yönetim kurulunda bulunan arkadaşların ve tüm üyelerin büyük desteği ile yerel, ulusal ve uluslararası mecrada Kapadokya turizminin ve Kapadokya’nın sesi olmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

KAPTİD’te yeni dönem ilk toplantının ve görev dağılımının önümüzdeki hafta yapılması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83