Alanyalı turizmciye Rusya'dan sevindirici haber

Alanyalı turizmciye Rusya'dan sevindirici haber
MITT Moskova 2021 Turizm Fuarı’na, Alanya adına katılan ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, fuarın ikinci gününden bilgiler aktardı.

Fuarların genellikle ilk gün çok kalabalık olduğunu belirten Dahaoğlu, bu fuarda ikinci gün olmasına rağmen yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadıklarını, Alanya standı önündeki kalabalığın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Alanya temalı promosyon ürünlerimiz bu gün de talep gördüğünü, Rusyanın farklı bölgelerinden çok sayıda TV ve radyo kanalı için röportaj verdiğini anlatan Dahaoğlu, fuara operatör olarak sadece TUI’nin katılarak yoğun bir tanıtım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dahaoğlu ‘Fuarda yaşanan yoğunluk umarım rezervasyonlara yansır.
3. Günü de merakla bekliyoruz. Rusyada aşılama sistemi hızlı ilerliyor, günden güne hasta sayıları düşüyor. Yaşlılar ve orta yaşlılar tamamen aşılanmış durumda. Üstelik aşılarının 2 yıl koruma garantisi olduğunu söylüyorlar. Aşının vermiş olduğu rahatlık, güven ve eski günlere duyulan özlemle, tatile daha fazla insan çıkmak isteyecektir.
Zira her görüştüğümüz acente Çalışanı, Rus tur operatörlerinin koltuk sayılarını artırdığından bahsediyor. Umarım yakın zamanda büyüyen hedefler bizim rezervasyonlarda da gözlenmeye başlar’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83