Alman tur operatörleri Alanya'ya geliyor

TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi olarak görev yapan turizm duayeni Hüseyin Baraner, sadece 48 saat için Antalya'ya gelecek Almanya'nın önemli tur operatörlerini Alanya'ya getiriyor

Alman tur operatörleri Alanya'ya geliyor

 Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner'in organizasyonu ile 12 Ağustos Cumartesi günü Almanya'nın önemli tur operatörlerinin temsilcilerinden oluşan 43 kişilik heyet Alanya'ya geliyor.

KİMLER KATILACAK?

banner111
Heyette Baraner'in yanısıra Almanya'nın çok önemli tur operatörlerinden olan Kleine Reisewelt GmbH sahibi Laura Frauenrath, JLS Touristik GdbR sahibi Arno Krisp, Reisebüro Traeger sahibi Marlies Traeger, Hemminger Reisebüro GmbH sahibi Susanne   Schmettkordt, Schwanke Reisen sahibi Patricia Schwanke-Kech ile çok sayıda tur operatörü yöneticisinden oluşan toplam 43 Alman tur operatörü temsilcisi yer alacak. 

HEYETİN ALANYA PROGRAMI 

Baraner ve Alman tur operatörü temsilcileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile birlikte saat 10.15'de Alanya programlarına başlayacaklar. Alman heyete, Başkan Yücel tarafından verilecek resepsiyonun ardından Damlataş Mağarası gezdirilecek. Heyetin ikinci durağı Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Teleferik olacak. Heyet üyeleri, teleferikle ulaşacakları Alanya Kalesi'nde Başkan Yücel tarafından teleferik projesi ve Alanya turizmi hakkında bilgilendirilecekler. Alanya Kalesi’nin ardından heyete Alanya Limanı gezdirilecek ve öğle yemeğinde teknede ağırlanacaklar. Program, öğle yemeğiyle sona erecek. 

DİM'DEN BARANER'E TEŞEKKÜR

Almanya'nın önemli tur operatörü temsilcilerinin Antalya'ya sadece 48 saat için geleceklerini ve yarım günlerini Alanya'ya ayıracaklarını söyleyen Mehmet Ali Dim "Alanya dostu turizm duayeni sayın Hüseyin Baraner'e, Teleferik Projesi'nin hayata geçmesi nedeniyle daha anlamlı olacağını düşündüğüm bu tanıtım gezisi için ısrarcı oldum. Sayın Baraner, her zaman olduğu gibi Alanya dostluğunu bir kez daha ortaya koydu ve bu organizasyonu yaptı. Alman heyet, bir anlamda teleferiği görmeye geliyor. Bu noktada sayın Baraner'e Alanya adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 19:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83