Alman turizm acentaları Antalya'da

'We Love Turkey" etkinliğine 120 seyahat acentası katıldı.

Alman turizm acentaları Antalya'da

 Türk turizminin en temel bileşeni durumunda olan Almanya’nın önde gelen 120 seyahat acentasının üst düzey yöneticileri, Antalya'da bir araya geldi. 2017 yılı turizm beklenti ve planlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye ve Antalya’nın tatil yapmak için güvenli bir ülke olduğu misafirlere anlatıldı. 

banner111
Yıllardır Türkiye’ye en fazla turist gönderen ülkelerin başında gelen Almanya’nın önde gelen seyahat acentalarının üst düzey yöneticileri Antalya’ya çıkarma yaptı. Türk turizmini ivmelendirmek için Eylül ayı boyunca, Tropo tarafından Almanya’nın 24 şehrinde duyuru ve tanıtımları yapılan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen 'We Love Turkey' organizasyonuna, Almanya’nın önde gelen 120 seyahat acentasından katılım sağlandı.
2016 yılında iptal edilen Alman Seyahat Acentaları organizasyonlarının ardından düzenlenen etkinlik kapsamında, seyahat acentelerine Antalya destinasyonu tanıtılırken, Antalya’nın güvenli bir tatil bölgesi olduğu ve Antalya’da sunulan tatil olanakları anlatıldı. Üç gün boyunca süren organizasyonda, bölgeden katılan 24 otel de tanıtım fırsatı buldu.
17-20 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan organizasyonu gerçekleştiren Tropo’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Okan Doğanaslan "Bu etkinliği gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz ve tekrar tüm sponsorlarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Doğru zamanda ve doğru yerdeyiz. Son zamanlarda Almanya pazarı için önem taşıyan organizasyonların Türkiye`de iptal edilmesine rağmen, bizler Almanya`dan 120 acentanın yöneticisini Türkiye’nin ve Antalya’nın tanıtımı amacıyla Beldibi’ne getirdik. En kısa zaman içerisinde olumlu satış dönüşleri alacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki sene tekrar düzenleyeceğimiz organizasyonda acenta sayısını ikiye katlamayı hedefliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83