Almanlar hangi Alanya otellerini tercih ediyor?

Traveltainment üzerinden yapılan aramalara göre Alanya'ya tatile gelen Almanlar genellikle yalnız tatil tercih yapmayı seçiyorlar.

Almanlar hangi Alanya otellerini tercih ediyor?

10-23 Temmuz tarihleri üzerinde Traveltainment üzerinden yapılan aramalara göre, Türkiye listesinde önemli değişiklikler yaşandı. 10 otelden oluşan listedeki 3 otelin değiştiği görüldü. 

banner111

TÜRKİYE ARAMALARINDA UZUN SÜREDİR İLK DEFA DÜŞÜŞ

Bu dönemde Alman turistlerin Türkiye ve Mısır’a dönük talebinin ılımlı derecede düştüğü görülürken, İspanya ve Yunanistan'a dönük talep ise hafif bir şekilde arttı.

ALMANLAR SİDE'Yİ SEVİYOR

Listenin zirvesine geçtiğimiz listede altıncı sırada yer alan Vera Stone Palace yerleşirken, geçtiğimiz dönemin birincisi Side Breeze bu dönemde liste dışı kaldı. İkinci sırada geçtiğimiz dönemin üçüncüsü Royal Dragon, üçüncü sırada ise geçtiğimiz dönemin ikincisi Oleander Hotel yer aldı. 

3 OTEL DEĞİŞTİ

Vera Mare Resort altıncı, Gardenia yedinci ve PrimaSol Hane Evrenseki onuncu sıradan listeye giriş yaparken; PrimaSol Hane Kumköy, Vera Stone Palace ve Febeach liste dışı kalmış oldu. 

Alman turistlerin en çok aradığı Türk, İsanyol ve Yunan otelleri şu şekilde sıralandı:

YALNIZLAR LİSTESNİDE 6 ALANYA OTELİ VAR

Yalnız tatil yapan Almanlar listesinde 6 Alanya oteli var. Listenin ilk sırasında Avsallar'da bulunan Aska Just In Beach yer alırken hemen arkasından 2'inci sırada Gardenia Hotel yer aldı. 5'inci sırada Dinek'teki La Finca Marina Hotel yer alırken 6'ıncı sırada yine Avsallar'da bulunan Incekum Su otel er aldı. İlk 10'un son iki sırasında ise yine Alanya'da bulunan Alaiye Kleopatra ve Riviera Hotel yer aldı. 

GENELDE GARDENİA ÇİFTLER'DE YALIHAN

Almanların en çok tercih ettikleri otel sıralamasına 7'inci sıradan Okurcalar'da bulunan Gardenia girdi. Almanların çift haline yaptıkları tatillerde ise Avsallar'da bulunan Yalıhan Una listeye 6'ıncı sıradan girdi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83