Almanların top 10'unda Alanya yok

Alman iş ve turizm dergisi fvw tarafından oluşturulan ve Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın en iyi otellerinin sıralandığı Hotelometer listesi açıklandı.

Almanların top 10'unda Alanya yok

Alman turistlerin 23 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasındaki tercihlerine göre belirlenen Türkiye listesinde bu dönemde önemli değişiklikler oldu. Geçtiğimiz dönemin birincisi Royal Dragon, bu dönemde ikinci sıraya gerilerken, listenin zirvesine geçtiğimiz dönemin üçüncüsü Fame Residence Lara & Spa yerleşti. Listenin üçüncü sırasında ise, geçtiğimiz dönemin altıncısı Delphin Imperial yer aldı..

banner111
Geçtiğimiz dönemin ikincisi Primasol Hane Family yedinci sıraya gerilerken, Alman turistlerin bu dönemde Türkiye’deki 10 favori oteli şu şekilde sıralandı:


İSPANYA LİSTESİ

Aynı dönemde, Alman turistlerin İspanya favorisi ile değişmedi. Listenin ilk sırasında Blau Punta Reina Resort yer alırken, onu geçtiğimiz dönemin altıncısı Sotavento Beach Club ve geçtiğimiz dönemin ikincisi Iberostar Club Cala Barca takip etti. 


YUNANİSTAN LİSTESİ

Bu dönemde Alman turistlerin Yunanistan’daki favorisi de değişmedi. Listenin ilk sırasında Lyttos Beach yer alırken, onu geçtiğimiz dönemin üçüncüsü Royal Belvedere ve geçtiğimiz dönemin dördüncüsü Pilot Beach resort takip etti. Listenin geçtiğimiz dönemki ikincisi Lindos Princess Beach ise, bu dönemde dördüncü sıraya geriledi.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83